Petre Daea a primit aviz favorabil pentru functia de ministru al Agriculturii

Petre Daea a primit aviz favorabil pentru functia de ministru al Agriculturii


Petre Daea, propus pentru functia de ministru alAgriculturiiin noul Guvern, a primit joi aviz favorabil din partea comisiilor parlamentare de specialitate, cu 19 de voturi pentru, 5 voturi impotriva ?i 3 abtineri.

daea ministruPetre Daea, propus pentru functia de ministru alAgriculturiiin noul Guvern, a primit joi aviz favorabil din partea comisiilor parlamentare de specialitate, cu 19 de voturi pentru, 5 voturi impotriva ?i 3 abtineri.


In cadrul audierilor, Petre Daea a afirmat ca, in ceea ce prive?te programul de sprijin pentru carnea de porc, ministerul a facut toate demersurile la timpul potrivit, a primit observatii de la Uniunea Europeana si ca a trimis documentatia la Uniunea Europeana.

Referitor la produsele cu dublu standard, acesta a declarat ca in prezent Ministerul incearca sa colaboreze cu autoritatile din alte state pentru a vedea daca sunt diferente.

Acesta a mentionat faptul ca a vazut europarlamentari care il indeamna sa faca ce trebuie in tara, dar ca este nevoie de o singura conditie, respectiv existenta reglementarilor la nivel de piata unica. Pana atunci trebuie asteptat ca Uniunea Europeana sa gaseasca instrumentul juridic pentru a interveni intr-o asemenea situatie.



Poti fi interesat si de