Vascar lanseaza noul site corporate


Vascar, unul dintre principalii producatori de preparate de carne si conserve din Romania, anunta lansarea noului site corporate, in linie cu directia de comunicare a companiei.

vascar siteVascar, unul dintre principalii producatori de preparate de carne si conserve din Romania, anunta lansarea noului site corporate, in linie cu directia de comunicare a companiei.
Noul site www.vascar.ro propune o structura mai complexa, dar cu o interfata intuitiva, usor de folosit. Utilizatorul poate gasi informatii detaliate despre istoria companiei, cele doua branduri din portofoliu - Moldova in Bucate si Vascar - noutati, concursuri si retete inedite.

Am dezvoltat un nou site din dorinta de a prezenta o radiografie relevanta a unei companii cu traditie si de a transmite esenta brandului principal, Moldova in Bucate. Produsele Moldova in Bucate nu sunt doar preparate de calitate, savuroase si sanatoase, ele trezesc totodata nostalgii, emotii, amintiri ale meselor gustoase alaturi de cei dragi, spune Vlad Ciuburciu, Director de Marketing Vascar.

Ne dorim ca noua platforma sa faciliteze fluxul de informatii dintre companie si parteneri, sa fie o structura dinamica, interactiva, unde utilizatorii sa gaseasca un continut de calitate si sa-si doreasca sa revina , adauga Vlad Ciuburciu, Director de Marketing Vascar.

Infiintata in 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% romanesc cu o evolutie organica pe o piata extrem de competitiva. Astazi, este unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve din Romania, oferind produse nu doar gustoase, ci si sanatoase, sub marcile Vascar si Moldova in Bucate. In 2016, Vascar a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 68 milioane de lei.



Poti fi interesat si de