Solutii complete pentru centrele zootehnice, de la Rota Guido

Solutii complete pentru centrele zootehnice, de la Rota Guido


Rota Guido, compania italiana leader in proiectarea de instalatii si tehnologie in sectorul zootehnic prezenta si pe piata din Romania, ofera cele mai bune garantii in materie de calitate, specializare, siguranta si responsabilitate.

solutii rota guidoRota Guido, compania italiana leader in proiectarea de instalatii si tehnologie in sectorul zootehnic prezenta si pe piata din Romania, ofera cele mai bune garantii in materie de calitate, specializare, siguranta si responsabilitate.
In cadrul targului EuroTier, am prezentat modele noi de ventilatoare, dar si un nou concept dedicat cresterii intensive a animalelor, este vorba despre structuri in sistem complet inchis, o tehnologie foarte des intalnita in America de Nord. Aceste grajduri se preteaza fermelor mari, o constructie poate cuprinde si aproximativ 6.000 de capete de bovine de lapte?, a declarat Claudia Cadar, Country Manager Rota Guido Romania.

Declaratia completa oferita de Claudia Cadar la expozitia EuroTier se regaseste in articolul dedicat acestui eveniment, publicat in numarul 50 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de