Tehnologii de congelare rapida, expuse de Air Liquide

Tehnologii de congelare rapida, expuse de Air Liquide


Firma Air Liquide Romania - producator de gaze si furnizor de tehnologii, servicii si gaze destinate utilizarii in industria alimentara, industria grea, industria auto, sanatate si mediu a prezentat, in cadrul targului Indagra Food, tehnologii de congelare rapida, cu ajutorul lichidelor criogenice.

congelare air liquideFirma Air Liquide Romania - producator de gaze si furnizor de tehnologii, servicii si gaze destinate utilizarii in industria alimentara, industria grea, industria auto, sanatate si mediu a prezentat, in cadrul targului Indagra Food, tehnologii de congelare rapida, cu ajutorul lichidelor criogenice.
Am expus un echipament de congelare criogenica tip cabinet care foloseste azot lichid pentru congelare/racire ultrarapida, aplicatii pentru care putem furniza si echipamente cu proces continuu (ex. tunel criogenic)?, a afirmat Valentin Iancu, specialist marketing Air Liquide Romania.

Declaratia integrala oferita de Valentin Iancu la Indagra Food se regaseste in articolul dedicat acestui eveniment, publicat in numarul 50 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de