Biotehnologiile Microcat, prezentate de Aqua D&P Technologies la Indagra

Biotehnologiile Microcat, prezentate de Aqua D&P Technologies la Indagra


Pe langa solutiile si echipamentele pentru protectia mediului, compania Aqua D&P Technologies a prezentat la standul din cadrul targului Indagra biotehnologiile Microcat, destinate epurarii apelor uzate, pentru sisteme de canalizare, bioremediere soluri si tratatrea deseurilor.

biotehnologie microcatPe langa solutiile si echipamentele pentru protectia mediului, compania Aqua D&P Technologies a prezentat la standul din cadrul targului Indagra biotehnologiile Microcat, destinate epurarii apelor uzate, pentru sisteme de canalizare, bioremediere soluri si tratatrea deseurilor.
In anul 2010, am inceput distributia lor in Romania doar prin integrarea in proiectele noastre, pentru amorsarea rapida a statiilor de epurare sau pentru curatarea canalizarilor inainte de punerea in functiune. Observand numarul mare de statii de epurare cu probleme, din anul 2012, am inceput comercializarea produsului in sistem retail. Anual, volumul de vanzari creste cu aproximativ 100%?, a declarat Paul-Mihai Chezan, manager de proiect Aqua D&P Technologies.

In editia cu numarul 50 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO, puteti citi declaratia integrala oferita de Paul-Mihai Chezan la targul Indagra.



Poti fi interesat si de