Testo propune sisteme profesionale de masurare

Testo propune sisteme profesionale de masurare


Testo, cel mai mare producator de echipamente de masura la nivel mondial, prezent pe piata din Romania din 1992, a prezentat la standul din cadrul targului Indagra Food un sistem de monitorizare a temperaturii si umiditatii pentru depozite si camere frigorifice din industria alimentara.

testo 0Testo, cel mai mare producator de echipamente de masura la nivel mondial, prezent pe piata din Romania din 1992, a prezentat la standul din cadrul targului Indagra Food un sistem de monitorizare a temperaturii si umiditatii pentru depozite si camere frigorifice din industria alimentara.
Acest sistem masoara si transmite datele intr-un cont din mediul Cloud date care pot fi accesate de pe orice dispozitiv mobil, din orice loc. In plus, sistemul genereaza alarme prin e-mai sau SMS in momentul in care se depasesc valori limita presetate?, a precizat Horatiu Basa, director general Testo Romania.

Declaratia integrala oferita de Horatiu Basa la Indagra Food se regaseste in articolul dedicat acestui eveniment, publicat in numarul 50 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de