Premium Porc investeste in fermele din Romania

Premium Porc investeste in fermele din Romania


Grupul Premium Porc, al doilea cel mai mare producator de carne de porc din Romania, continua sa isi extinda activitatea, prin achizitionarea de noi ferme de productie, crestere si ingrasare a porcilor pentru abatorizare, dar si prin modernizarea fermelor existente.

premium porc 0Grupul Premium Porc, al doilea cel mai mare producator de carne de porc din Romania, continua sa isi extinda activitatea, prin achizitionarea de noi ferme de productie, crestere si ingrasare a porcilor pentru abatorizare, dar si prin modernizarea fermelor existente.
Anul viitor vor debuta lucrarile de constructie la o ferma noua de scroafe de 5.000 de capete in judetul Braila si modernizarea unei ferme din judetul Sibiu pe care am cumparat-o in 2015, o ferma pentru ingrasare porci, cu o capacitate de peste 100.000 de capete?, a declarat Silviu Ciontea, director vanzari Premium Porc Group, cu ocazia participarii la targul Indagra Food.

In editia cu numarul 50 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO, puteti citi declaratia integrala oferita de reprezentantul Premium Porc la Indagra Food.



Poti fi interesat si de