DARIMEX TECHNO isi completeaza portofoliul cu membrane Walsroder

DARIMEX TECHNO isi completeaza portofoliul cu membrane Walsroder


Dupa ani de zile in care a furnizat masini, echipamente si instalatii de top din UE producatorilor din Romania, compania DARIMEX TECHNO isi extinde portofoliul si pe partea de membrane.

darimex portofoliuDupa ani de zile in care a furnizat masini, echipamente si instalatii de top din UE producatorilor din Romania, compania DARIMEX TECHNO isi extinde portofoliul si pe partea de membrane.
Incercam sa ne completam portofoliul de produse cu membrane celulozice si poliamidice de la firma Walsroder. Deocamdata, tatonam terenul si suntem in perioada de patrundere pe piata. Walsroder este o firma de traditie, cu peste 70 de ani de existenta pe piata. A fost cumparata de Poly-clip tocmai pentru a exista o legatura directa cu masinile de clipsat si membranele care sunt folosite in procesul de productie, a declarat Stefan Virtaci, consilier DARIMEX TECHNO.

DARIMEX TECHNO furnizeaza producatorilor din industria carnii din Romania masinarii de la POLY-CLIP, BANSS, K+G WETTER si de la alte nume sonore.



Poti fi interesat si de