Weber a scos pe piata un sistem de incarcare inovator

Weber a scos pe piata un sistem de incarcare inovator


Producatorul german Weber Maschinenbau a lansat pe piata un sistem de incarcare, ce rezolva multe dintre problemele ridicate de benzile transportoare.

weber sistem inovProducatorul german Weber Maschinenbau a lansat pe piata un sistem de incarcare, ce rezolva multe dintre problemele ridicate de benzile transportoare.
Noul sistem de incarcare din portofoliul companiei noastre - se numeste Weber Shuttle Systems si a fost patentat de Weber. Suntem singurii care au scos pe piata un astfel de sistem, pe care l-am prezentat in premiera la IFFA. A fost asa de bine primit pe piata, incat multi dintre clienti ne-au spus ca, in zece ani, nimeni nu va mai folosi benzile transportoare. Am primit atat de multe cereri pentru WSS incat nu facem fata si a trebuit sa prioritizam comenzile. Acest lucru se datoreaza faptului ca WSS rezolva multe dintre problemele producatorilor, cum ar fi lipsa de spatiu. In locul benzilor transportoare, avem aceste placi ce pot fi pozitionate cum doreste clientul. Daca, de exemplu, producatorul nu dispune de spatiul necesar pentru instalarea unei linii, poate opta pentru WSS, ce poate fi amplasat in functie de suprafata disponibila. Este atat de modular incat poate fi adaptat la nevoile clientului. Poate ocupa de la 1 pana la 25 de metri, pe cand, in cazul benzilor transportoare, linia este dreapta si ocupa 35 40 de metri pe lungime. Nu toti clientii nostri au spatii asa de mari, a afirmat Josef Michailov, director general Weber Maschinenbau Romania.

Care sunt celelalte avantaje ale sistemului WSS aflati din revista INDUSTRIA CARNII.RO, numarul 50.



Poti fi interesat si de