SIAL Paris, locul de intalnire pentru cei mai mari producatori din industria alimentara

SIAL Paris, locul de intalnire pentru cei mai mari producatori din industria alimentara


SIAL Paris s-a desfasurat anul acesta in perioada 16 20 octombrie, la Parc des Expositions, Paris-Nord Villepinte. Si la aceasta editie, evenimentul a reusit sa isi indeplineasca principala misiune - de a aduce solutii pentru problemele cu care se confrunta industria alimentara la nivel mondial.

sial loc intSIAL Paris s-a desfasurat anul acesta in perioada 16 20 octombrie, la Parc des Expositions, Paris-Nord Villepinte. Si la aceasta editie, evenimentul a reusit sa isi indeplineasca principala misiune - de a aduce solutii pentru problemele cu care se confrunta industria alimentara la nivel mondial.
Cei 7.000 de expozanti, dintre care 85% au provenit din afara Frantei, si-au prezentat gamele de varf din portofoliul de produse. Peste 155.000 de vizitatori au trecut pragul expozitiei, printre acestia numarandu-se buyeri si mari jucatori din toate sectoarele agroalimentare din intreaga lume.

Profilul oamenilor ce au vizitat targul este dovada calitatii pe care o oferim. Suntem foarte mandri ca toti participantii la targul SIAL (expozanti si vizitatori deopotriva) ne-au ajutat inca o data sa transformam acest eveniment intr-unul dintre cele mai importante pentru agribusiness, un sector extrem de strategic, a declarat Nicolas Trentesaux, directorul retelei SIAL.

Din pacate, cea mai mare expozitie dedicata industriei alimentare, SIAL Paris, a fost un haos pentru expozantii romani, care, din cauza unei erori birocratice, s-au trezit fara standuri in randul celor mai mari producatori ai lumii.
Cum au gestionat problema producatorii romani puteti afla citind materialul integral in numarul 50 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de