Lantul de magazine DIANA, o afacere profitabila de 25 de ani

Lantul de magazine DIANA, o afacere profitabila de 25 de ani


Unul dintre promotorii comertului alimentar, lantul de magazine DIANA s-a extins gradual de la un an la altul, pe fundamentul solid construit in anul anterior.

lantul magaz dianaUnul dintre promotorii comertului alimentar, lantul de magazine DIANA s-a extins gradual de la un an la altul, pe fundamentul solid construit in anul anterior.
La acest moment, reteaua are 42 de unitati comerciale distribuite pe raza a patru judete: Arges, Gorj, Olt si Valcea. In 2016, compania a deschis trei magazine, ultimul fiind dat in functiune la sfarsitul lunii octombrie.

Acesta se situeaza in localitatea Scoarta din judetul Valcea si are o suprafata de vanzare de 180 de metri patrati. Pana la sfarsitul anului, DIANA va inaugura un nou magazin in Slatina al 43-lea din cadrul retelei si al doilea din acest oras.

Conducerea companiei promite sa isi pastreze ritmul de expansiune si anul viitor, fiind prefigurate noi unitati comerciale in Valcea si in judetele invecinate. Incepand cu acest an, noi am trecut in al doilea sfert de veac de viata.

Vom continua sa crestem numarul de magazine, dar, in acelasi timp, demaram proiecte de retehnologizare, de reconfigurare a celor 42 de magazine care sunt in functiune acum. Suntem ca o mare familie cu multi copii, care se gandeste ca un nou copil este o bucurie la casa omului, dar si ca cei care s-au nascut deja trebuie sa aiba resurse sa creasca mari, a declarat Irina Craciunescu, director general al companiei DIANA.

Despre principiile care stau la baza succesului lantului de magazine DIANA puteti citi in revista INDUSTRIA CARNII.RO, numarul 50.



Poti fi interesat si de