Fuchs angajeaza inginer tehnolog specializat in tehnologia carnii

Fuchs angajeaza inginer tehnolog specializat in tehnologia carnii


Grupul FUCHS este o companie din topul mondial al domeniului de condimente. In fabricile noastre din Europa, America de Nord si de Sud, precum si Asia, fabricam specialitati fine food, verdeturi si condimente pentru consumatorii finali, retailul alimentar si industria alimentara.

fuchs tehnologieGrupul FUCHS este o companie din topul mondial al domeniului de condimente. In fabricile noastre din Europa, America de Nord si de Sud, precum si Asia, fabricam specialitati fine food, verdeturi si condimente pentru consumatorii finali, retailul alimentar si industria alimentara.
Pentru extinderea activitatilor noastre in domeniul industriei alimentare din Romania, cautam, pentru angajarea in termen cat mai apropiat, la fabrica noastra din Curtea de Arges, un inginer tehnolog industria alimentara cu specializarea in tehnologia carnii.

Sarcinile dumneavoastra:
dezvoltarea unor solutii inteligente pentru problemele din domeniul produselor sau al tehnologiilor
cooperare stransa cu departamentul vanzari
realizarea unor solutii personalizate pentru clienti
omologarea solutiilor de laborator pentru productie
coordonarea de proiecte

Profilul dumneavoastra:
aveti pregatire profesionala de macelar si facultate terminata de tehnologie/tehnica alimentara cu specializarea in tehnologia carnii
sunteti rezistenti la sarcini grele, flexibili si obisnuiti sa lucrati de sine statator
dispuneti de cunostinte bune de limba engleza si stapaniti aplicatiile MS Office
aveti aptitudinea de a va adapta repede la domenii noi de lucru

Aplicatia dvs., cu indicarea datei posibile de inceperea activitatii si a salariului dorit, va rugam s-o trimiteti la hr@fuchs-condimente.ro sau prin posta la adresa indicata mai jos. Va asiguram ca datele dvs. vor fi tratate absolut confidential.



Poti fi interesat si de