POLAGRA, targul pentru specialistii din industria alimentara

POLAGRA, targul pentru specialistii din industria alimentara


POLAGRA, cea mai mare expozitie pentru specialistii din industria alimentara din Europa Centrala si de Est, a avut loc in vestul Poloniei, in orasul Pozna?, in perioada 25 29 septembrie.

polagraPOLAGRA, cea mai mare expozitie pentru specialistii din industria alimentara din Europa Centrala si de Est, a avut loc in vestul Poloniei, in orasul Pozna?, in perioada 25 29 septembrie.
Evenimentul ofera o perspectiva ampla asupra situatiei din industria alimentara la nivel european.

Sub umbrela grupului de targuri Polagra, concomitent s-au desfasurat POLAGRA FOOD si POLAGRA TECH International Trade Fair of Food Processing Technologies, TAROPAK International Fair of Packaging Technology and Logistics, LOGIPAK International Fair of Logistics, Warehousing and Transport si EPLA Plastics and Rubber Fair. In total, aproape 1.200 de expozanti din 30 de tari si-au prezentat oferta anul acesta, in cadrul acestor targuri.

Si jurnalistii revistei noastre au participat la POLAGRA, pentru a afla cele mai noi informatii din domeniul industriei carnii, dar si pentru a promova in randul specialistilor europeni CARNEXPO, cel mai mare targ din sud-estul Europei dedicat industriei carnii si zootehniei.

Care sunt tendintele pe piata europeana puteti afla citind materialul complet in revista INDUSTRIA CARNII.RO, editia 49.



Poti fi interesat si de