Primul show culinar cu produse Moldova in Bucate

Primul show culinar cu produse Moldova in Bucate


Clientii care au vizitat magazinul Auchan Berceni weekendul trecut s-au putut bucura de bucate delicioase, pregatite pe loc de catre maestrul bucatar Horia Virlan.

show culinarClientii care au vizitat magazinul Auchan Berceni weekendul trecut s-au putut bucura de bucate delicioase, pregatite pe loc de catre maestrul bucatar Horia Virlan.

Cu aceasta ocazie, produsele traditionale Moldova in Bucate de la Vascar au fost ingredientele principale pentru cele mai savuroase mancaruri: Muschi file taranesc in sos fin de ciuperci de padure si ierburi aromate, Paste rigatoni in sos din sunculita taraneasca si rosii coapte, Piept de pui umplut cu salam Victoria si Mozzarella, in sos de rosii sau Salata calda cu carnati Bucovineni si cartofi noi.

Preparatele Moldova in bucate au la baza retete traditionale moldovenesti si sunt obtinute din ingrediente de calitate superioara - peste 80% carne, fara aditivi, fara injectare sau malaxare. Sunt excelente pentru o gustare rapida dar si ca baza pentru cele mai diverse mancaruri. Gustul delicios si calitatea produselor noastre l-au inspirat si pe maestrul Horia Virlan care a mancaruri savuroase, dupa retete inedite. Acesta este doar primul eveniment de acest tip dintr-o serie pe care o pregatim in aceasta perioada, declara Vlad Ciuburciu, Director de Marketing Vascar.

Brandul Moldova in Bucate de la Vascar inseamna o gama completa de preparate din carne si mancaruri la cutie dupa retete traditionale. De la specialitati taranesti (muschi file, ceafa de porc, sunculita, pastrama), produse crud uscate (diverse tipuri de salam salam Sinaia, salam banatean, salam bavarez, salam unguresc - carnati, muschi file), salamuri, carnati, crenvursti, parizer, toba, semi preparate (mici) la mancaruri la cutie (ciorba radauteana, ciorba de fasole cu afumatura, sarmalute, chiftele cu sos, ciolan cu fasole, costita, carnaciori cu fasole, tocanita de cartofi cu pulpa de porc, ghiveci de legume).

Cu peste 30 de ani de experienta si o cifra de afaceri de aproape 61.2 milioane de lei in 2015, Vascar este unul dintre principalii producatori de preparate din carne din Romania, oferind produse nu doar gustoase, ci si sanatoase.

Vascar proceseaza si comercializeaza preparate din carne, pateuri, conserve din carne si mancaruri la cutie sub marcile Vascar si Moldova in Bucate.

Pentru Vascar lucreaza mai mult de 300 de angajati, iar compania detine o fabrica de procesare si 20 magazine proprii in regiunea Moldovei. O parte din produsele Vascar si Moldova in Bucate sunt distribuite la nivel national, in hipermarketuri.

Vascar este o companie care produce preparate marca proprie pentru Kaufland, Carrefour, Mega Image si Lidl. Compania Vascar a fost infiintata in 1984 la Vaslui.Save



Poti fi interesat si de