SIAL 2016 ocazie de negocieri pentru Optimeat


Optimeat, una dintre cele mai importante firme importatoare si distribuitoare de carne si marfuri alimentare din Romania, a participat la SIAL 2016 cu stand propriu, in cadrul caruia a prezentat vizitatorilor principalele activitati pe care le desfasoara.

sial 2016 negocieriOptimeat, una dintre cele mai importante firme importatoare si distribuitoare de carne si marfuri alimentare din Romania, a participat la SIAL 2016 cu stand propriu, in cadrul caruia a prezentat vizitatorilor principalele activitati pe care le desfasoara.
Salonul International de la Paris a reprezentat pentru Optimeat un bun prilej de a negocia cu numerosi parteneri externi. In urma participarii la targul din capitala Frantei, conducerea companiei si-a propus sa realizeze stabilizarea pietei externe prin intermediul dezvoltarii liniilor de export de ovine si bovine.
Optimeat activeaza pe piata din Romania din anul 2002 si are in portofoliu clienti nu numai din Uniunea Europeana, ci si din America de Sud sau Noua Zeelanda.Save



Poti fi interesat si de