Afacerile retelei de magazine Vascar au crescut cu 23%

Afacerile retelei de magazine Vascar au crescut cu 23%


Vascar, unul dintre principalii producatori locali de preparate din carne, a anuntat o crestere de 23% a cifrei de afaceri la nivelul retelei de magazine proprii, in primele 9 luni ale anului, fata de acceasi perioada a anului 2015.

retea vascarVascar, unul dintre principalii producatori locali de preparate din carne, a anuntat o crestere de 23% a cifrei de afaceri la nivelul retelei de magazine proprii, in primele 9 luni ale anului, fata de acceasi perioada a anului 2015.

Cifra de afaceri a companiei a crescut cu 17% fata de perioada similara a anului trecut.

Accelerarea ritmului de crestere se datoreaza majorarii vanzarilor la preparatele din carne, sustinute in principal de brandul Moldova in Bucate - un trend ce se reflecta si in rezultatele generale ale companiei - dar si extinderii si modernizarii retelei de magazine proprii. Anul acesta am deschis primul magazin concept Moldova in Bucate la Bacau si urmeaza relansarea magazinului din Iasi, in baza aceluiasi concept. Pana la finalul anului ne-am propus deschiderea a trei noi magazine proprii, declara Vlad Ciuburciu, Director de Marketing Vascar.

In aceeasi perioada, magazinele proprii au inregistrat o crestere a numarului de bonuri cu 9% si o crestere valorica de 13%, fata de perioada corespondenta a anului trecut.

Vom continua sa extindem seria magazinelor concept Moldova in Bucate pentru ca vrem sa oferim clientilor nostri o experienta de cumparare superioara. Asa cum produsele Moldova in bucate inseamna in egala masura produse traditionale de calitate, dar si amintiri ale unor experiente memorabile in compania celor dragi, magazinele concept ce poarta amprenta brandului sunt mai mult decat simple spatii comerciale, ele transmit emotie, printr-o atmosfera calda si un design unic, adauga Vlad Ciuburciu, Director de Marketing Vascar.

Despre Vascar

Cu peste 30 de ani de experienta si o cifra de afaceri de aproape 61,2 milioane de lei in 2015, Vascar este unul dintre principalii producatori de preparate din carne din Romania, oferind produse nu doar gustoase, ci si sanatoase.

Vascar proceseaza si comercializeaza preparate din carne, pateuri, conserve din carne si mancaruri la cutie sub marcile Vascar si Moldova in Bucate.

Pentru Vascar lucreaza mai mult de 300 de angajati, iar compania detine o fabrica de procesare si 20 magazine proprii in regiunea Moldovei. O parte din produsele Vascar si Moldova in Bucate sunt distribuite la nivel national, in hipermarketuri.

Compania produce preparate marca proprie pentru Kaufland, Carrefour, Mega Image si Lidl.

SaveSaveSaveSave



Poti fi interesat si de