Topul national al firmelor private din Romania

Topul national al firmelor private din Romania


Cea de-a XXIV-a editie a Topului national al firmelor private din Romania? se va desfasura in data de 25 octombrie, la JW Marriott din Bucuresti, conform informatiilor prezentate de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii (CNIPMMR) in cadrul unei conferinte de presa.

top firmeCea de-a XXIV-a editie a Topului national al firmelor private din Romania? se va desfasura in data de 25 octombrie, la JW Marriott din Bucuresti, conform informatiilor prezentate de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii (CNIPMMR) in cadrul unei conferinte de presa.

Istoricul acestui top numara peste 16.000 de participanti, 7.500 de firme premiate in plen, 250 de premii speciale acordate.

La eveniment vor fi reprezentanti ai mediului de afaceri romanesc si ai autoritatilor centrale, iar invitat special va fi Peter Faross secretar general al Uniunii Europene a Artizanatului si a Intreprinderilor Mici si Mijlocii (UEAPME).

La Topul national al firmelor private din Romania? se vor realiza:

  • clasamente generale la nivel national pe categorii (microintreprinderi, intreprinderi mici, mijlocii, mari si nou-infiintate), in functie de productivitate (CA), profit brut (PB), cifra de afaceri (CA) si performanta globala (IPGA);
  • clasamentul national pe domenii de activitate cod CAEN (microintreprinderi, intreprinderi mici, mijlocii, mari si nou-infiintate);
  • clasamentul regional (microintreprinderi, intreprinderi mici, mijlocii, mari si nou-infiintate), in functie de productivitate (CA), profit brut (PB), cifra de afaceri (CA) si performanta globala (IPGA).
Se vor acorda si premii din partea Asociatiei Mondiale a IMM-urilor, Uniunii Europene a Artizanatului si a IMM-urilor, premii pentru excelenta in afaceri, dar si premii precum Senior Mentor?, Femeia de afaceri a anului 2015?, Tanar Intreprinzator?, Performanta in domeniul protectiei mediului?.Save



Poti fi interesat si de