CSB-System organizeaza vizite la fabrici din Germania si Austria

CSB-System organizeaza vizite la fabrici din Germania si Austria


In perioada 8 9 noiembrie 2016, in cadrul evenimentului Food Business Days, specialistul international in solutii complete de productie si logistica pentru industria alimentara organizeaza vizite la fabrici moderne din industria alimentara europeana, structurate pe domenii de interes.

csm fabriciIn perioada 8 9 noiembrie 2016, in cadrul evenimentului Food Business Days, specialistul international in solutii complete de productie si logistica pentru industria alimentara organizeaza vizite la fabrici moderne din industria alimentara europeana, structurate pe domenii de interes.
Va invitam sa descoperiti in cadrul vizitelor modularitatea Smart Food Factory si sa urmariti modalitati de optimizare a lantului de aprovizionare, solutii inovatoare de automatizare, sisteme de picking, etichetare si sortare complet automatizate, precum si modalitati eficiente de integrare verticala si orizontala.

Evenimentul cuprinde o parte teoretica programata in data de 8 noiembrie si una practica in 9 noiembrie, ce include circuitele de vizitare la fabrici focalizate pe Procesarea carnii (Wolf Wurstspezialitten, Franken-Gut Fleischwaren, Kagerer & Co.), Bauturi si produse lactate (Siegsdorfer Petrusquelle, Gebrder Woerle, Naabtaler Milchwerke, Produse de panificatie (Max Rischarts Backhaus KG), Comert si gastronomie (GVS, Mnchner Suppenkche Handels GmbH, Hofbruhaus Mnchen).

Pentru mai multe informatii referitoare la firmele vizitate si conditiile de participare va rugam sa accesati site-ul csb-system.ro.Save



Poti fi interesat si de