Vascar deschide primul magazin flagship la Bacau

Vascar deschide primul magazin flagship la Bacau


Vascar, unul dintre principalii producatori locali de preparate din carne si conserve, anunta lansarea primului magazin concept Moldova in bucate, situat in centrul Bacaului.

vascar mVascar, unul dintre principalii producatori locali de preparate din carne si conserve, anunta lansarea primului magazin concept Moldova in bucate, situat in centrul Bacaului.
Noul magazin se intinde pe o suprafata de 72 mp si a presupus o investitie de peste 45.000 euro. Magazinul este dotat cu echipamente performante, un sistem de iluminare complex si finisaje premium.

Cel mai nou magazin din reteaua Vascar isi propune sa ofere o prezentare mult mai buna a produselor Moldova in bucate, astfel incat clientii sa beneficieze de o experienta de cumparare superioara. Asa cum produsele Moldova in bucate inseamna mai mult decat preparate traditionale gustoase si sanatoase, seria de magazine concept, inaugurata o data cu lansarea magazinului din Bacau, vine sa aminteasca tuturor romanilor ca mancarurile delicioase inseamna si emotie, atmosfera placuta, in compania unor oameni dragi, spune Vlad Ciuburciu, Director de Marketing Vascar.

Sub brandul Moldova in Bucate, Vascar produce o gama completa de preparate din carne si mancaruri la cutie dupa retete traditionale. De la specialitati taranesti (muschi file, ceafa de porc, sunculita, pastrama), produse crud uscate (diverse tipuri de salam salam Sinaia, salam banatean, salam bavarez, salam unguresc - carnati, muschi file), salamuri, carnati, crenvursti, parizer, toba, semi preparate (mici) la mancaruri la cutie (ciorba radauteana, ciorba de fasole cu afumatura, sarmalute, chiftele cu sos, ciolan cu fasole, costita, carnaciori cu fasole, tocanita de cartofi cu pulpa de porc, ghiveci de legume).Save



Poti fi interesat si de