Zdraveni si Deliciosi, de la Safir


Zdravan Moldovenesc si Deliciosul de Vaslui, cei doi pui de la Safir, fac echipa, astfel incat, pe oricare l-ar alege, consumatorul sa primeasca un produs peste asteptari si o placuta experienta gustativa. Zdravan Moldovenesc este delicios, iar Deliciosul de Vaslui este si el zdravan, dar fiecare dintre ei are propria sa poveste.

zd machetaZdravan Moldovenesc si Deliciosul de Vaslui, cei doi pui de la Safir, fac echipa, astfel incat, pe oricare l-ar alege, consumatorul sa primeasca un produs peste asteptari si o placuta experienta gustativa. Zdravan Moldovenesc este delicios, iar Deliciosul de Vaslui este si el zdravan, dar fiecare dintre ei are propria sa poveste.

Ce au in comun cei doi pui de la Safir, cinstiti si trecuti prin multe?

Gustul adevarat, respectul pentru calitate si traditie, un proces tehnologic corect si complex, 500 oameni dedicati si responsabili, dar si dorinta de a face lucruri bune pentru comunitate si performanta pe piata alimentara.

zd 1

Deliciosul de Vaslui a aparut acum multi ani, cand produsele Safir au inceput sa fie gasite sub acest nume. Gustul adevarat de pui a primit astfel un ambalaj si o intruchipare, prin personajul special creat.

zd 2

Deliciosul de Vaslui este un pui prietenos si, asa cum ii spune si numele, gustos. Prezent in toate mediile de comunicare, online si offline, Deliciosul de Vaslui demonstreazafanilor,prin atributele sale specifice si respectul pentru calitate, cae la fel de voinic, chiar si gatit.

In nenumaratele locuri de unde pot fi achizitionate, comercializate sub brandul propriu sau folosite la gatirea unor delicioase preparate in reteaua HoReCa, produsele de carne de pui marca Deliciosul de Vaslui indeplinesc poftele tuturor si fac retetele sanatoase sa fie delicioase (https://www.deliciosul.ro/).
Iar ca tot veni vorba de pofte, Zdravan Moldovenesc este puiul aniversar de la Safir, cu crestere lenta. Toate poftele consumatorului au fost studiate, analizate si puse intr-un singur pui. Asa a iesit gustul traditional de Zdravan.

zd 3

Recomandat nostalgicilor dupa bucatele de odinioara, cu Zdravan Moldovenesc toate ies ca mancarurile din copilarie: puiul la ceaun cu mamaliguta si mujdei, ciorba cu stelute, borsul de cocos si alte mii de minunatii. Pentru detalii si pofte suplimentare, cititi Povestea Poftei
(https://www.zdravanmoldovenesc.ro/povestea-poftei).

Grupul Safir a inceput sa activeze pe piata din Romania inca din anul 1991. Pentru modernizarea sistemului propriu de productie, dar si pentru asigurarea calitatii produselor, compania a investit in dotarea cu: un modern abator de pasari, ferme proprii, o fabrica de fainuri proteice si una de nutreturi combinate, dar si o retea de distributie proprie.

Afla mai multe despre grupul Safir si cei doi pui care ii fac cinste:
www.safir.ro
www.deliciosul.ro
www.zdravanmoldovenesc.ro
www.nutriva.ro



Poti fi interesat si de