Coveris lanseaza tavite noi pentru carne din PP

Coveris lanseaza tavite noi pentru carne din PP


Coveris Rigid Romania S.R.L., o filiala a companiei internationale Coveris Holding, a lansat noile tavitele pentru carne, moderne si eficiente, destinate ambalarii produselor din carne, potrivit comunicatului de presa.

coverisCoveris Rigid Romania S.R.L., o filiala a companiei internationale Coveris Holding, a lansat noile tavitele pentru carne, moderne si eficiente, destinate ambalarii produselor din carne, potrivit comunicatului de presa.

Industria de procesare a carnii este in continua schimbare si necesita solutii noi. Cu scopul de a veni in intampinarea provocarilor stringente privind ambalarea produselor alimentare, Coveris produce o gama larga de tavite pentru carne din PP, rectangulare, cu dimensiunea de 325x265 mm, adancimea acestora variind de la 50 la 100 mm (50, 60, 60 cu 3 compartimente, 65, 80, 90, 100).
Gama de tavite transparente, negre, albe si colorate a fost dezvoltata din dorinta de conformare la cerintele specifice ale industriei de procesare a carnii din Romania. Prin lansarea acestor produse, Coveris ofera acum solutii de ambalare moderne si eficiente pentru companiile regionale de procesare a carnii de porc, pasare, carne rosie si peste, atat de pe piata interna, cat si de pe cea straina.
Tavitele permit ambalarea produselor alimentare in atmosfera protectoare (MAP), o caracteristica ce asigura un termen mai lung de valabilitate. Tavitele sunt prevazute cu absorbanti alimentari, pentru a asigura o prezentare proaspata si atractiva a carnii. Forma speciala a tavitelor obtinuta prin procese de productie de inalta tehnologie asigura circulatia fara impedimente pe parcursul intregului lant de distributie.
Solutiile de ambalare de inalta calitate asigurate de Coveris sunt garantate prin conformarea la acreditarile ISO si BRC/IoP, pentru a asigura respectarea celor mai stricte standarde privind ambalarea produselor alimentare refrigerate.
In calitate de companie producatoare internationala importanta, Coveris este dedicata oferirii unor solutii care sporesc siguranta, calitatea si functionalitatea produselor destinate uzului zilnic. In parteneriat cu cele mai respectate branduri internationale, Coveris a dezvoltat produse vitale, care protejeaza o gama foarte larga de produse: de la produsele alimentare si echipamentele medicale, pana la dispozitivele cu ecran tactil (touchscreen) din buzunarele noastre, contribuind astfel la bunastarea a milioane de oameni in viata lor de zi cu zi.



Poti fi interesat si de