Messe Frankfurt, cel mai profitabil an financiar de pana acum

Messe Frankfurt, cel mai profitabil an financiar de pana acum


Messe Frankfurt a prezentat raportul aferent anului 2015 in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc astazi, 11 iulie.

messe frankfurtMesse Frankfurt a prezentat raportul aferent anului 2015 in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc astazi, 11 iulie.
Inca o data, ne-am confirmat pozitia de lider in randul organizatorilor de targuri din Germania si ne-am consolidat pozitia in clasamentul international, a declarat Wolfgang Marzin, presedintele Messe Frankfurt. Vanzarile grupului din cadrul caruia face parte Messe Frankfurt au atins un nou record, de aproximativ 648 milioane de euro, cu venituri nete anual de 38,2 milioane de euro. Suma provine din organizarea a 133 de targuri si expozitii in intreaga lume, care au atras in total 90.800 de expozanti.

Prima jumatate a anului 2016 a fost puternica si dinamica, iar performanta este la cote inalte. Sprijinita de sediul din Frankfurt si cresterea continua a evenimentelor organizate in afara Germaniei, compania a reusit sa isi diversifice portofoliul in intreaga lume.



Poti fi interesat si de