Investitii de peste 3 milioane de euro la Avi-Top

Investitii de peste 3 milioane de euro la Avi-Top


Lista de investitii pentru acest an este destul de lunga la Avi-Top si cuprinde in principal noi hale de productie, modernizarea celor existente si extinderea parcului auto.

investitie avi topLista de investitii pentru acest an este destul de lunga la Avi-Top si cuprinde in principal noi hale de productie, modernizarea celor existente si extinderea parcului auto.
Pentru ca cele mai importante verigi intr-o firma sunt productia si vanzarea, in momentul de fata Avi-Top are contractata intreaga cantitate de carne de pasare ce urmeaza a fi abatorizata.

In 2016 ne propunem investitii in valoare de peste 3 milioane de euro. Sunt obiective ambitioase, avand in vedere extinderea capacitatii de productie cu peste 30%. Anul 2015 a fost un an bun pentru noi, in care am reusit sa crestem cifra de afaceri cu aproximativ 5%. Este o crestere sanatoasa, avand in vedere faptul ca activam pe o piata de business foarte concurentiala, iar zona noastra de distributie este in general Moldova. Previziunile pentru acest an sunt de asemenea de crestere, anticipam pana la sfarsitul acestui an o majorare a cifrei de afaceri cu aproximativ 10% fata de anul precedent, pe fondul investitiilor in unitatile noi de productie, ne-a declarat Lucian Popovici, director executiv Avi-Top.

Care este cheia-succesului pentru un business de calitate, in viziunea lui Lucian Popovici, puteti afla citind revista INDUSTRIA CARNII.RO, numarul 47.



Poti fi interesat si de