Profi a inaugurat doua magazine in judetul Dolj

Profi a inaugurat doua magazine in judetul Dolj


Astazi s-au deschis inca doua magazine PROFI in judetul Dolj, reteaua ajungand sa numere acum 409 de unitati. Doljenii se bucura in momentul de fata de 13 prezente PROFI in opt localitati: Bailesti, Calafat, Amarastii de Jos, Segarcea, Craiova, Dabuleni, Cetate si Motatei.

profi 0Astazi s-au deschis inca doua magazine PROFI in judetul Dolj, reteaua ajungand sa numere acum 409 de unitati. Doljenii se bucura in momentul de fata de 13 prezente PROFI in opt localitati: Bailesti, Calafat, Amarastii de Jos, Segarcea, Craiova, Dabuleni, Cetate si Motatei.
Magazinul inaugurat pe 23 iunie a.c. la Cetate functioneaza in format Loco, pe Calea Severinului, avand o suprafata totala de 355 mp, sala de vanzari masurand 176 mp. Tot in format Loco functioneaza si cel care si-a primit azi primii cumparatori la Motatei. Unitatea are o suprafata totala de 498,8 mp din care sala de vanzari ocupa 139 mp. Prezenta in 198 de localitati din toate judetele tarii, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania.



Poti fi interesat si de