Profit de 34 milioane de lei pentru Unicarm in 2015

Profit de 34 milioane de lei pentru Unicarm in 2015


Producatorul de carne si lactate, Unicarm, a avut o cifra de afaceri de 645 milioane de lei anul trecut, potrivit datelor furnizate Registrului Comertului.

unicarmProducatorul de carne si lactate, Unicarm, a avut o cifra de afaceri de 645 milioane de lei anul trecut, potrivit datelor furnizate Registrului Comertului.

Astfel, s-a mentinut pe prima pozitie in topul celor mai profitabili producatori de carne din Romania. Totusi, a avut un rulaj cu 3% mai mic decat cu un an in urma, cand a raportat o cifra de afaceri de 662 milioane de lei.

Pe de alta parte, profitul brut raportat s-a aflat pe un trend ascendent, de la 29 milioane de lei (2014) la 33,9 milioane de lei (2015).

Pentru anul acesta, Unicarm are preconizate investitii in agricultura, in depozite de cereale si magazine in nordul Romaniei, unde va deschide 5-10 noi unitati comerciale. Si anul acesta evita Bucurestiul, unde nu are niciun magazin.

Compania din Satu Mare a fost infiintata in 1994. In prezent, produce carne, mezeluri, conserve, paine, lactate si inghetata si detine aproximativ 100 de magazine proprii. Cea mai mare pondere din Unicarm o reprezinta carnea (60%), avand linii de abatorizare automata pentru porcine si bovine.



Poti fi interesat si de