Kaufland reia strategia de expansiune


Kaufland, cel mai mare retailer din Romania dupa volumul afacerilor, va deschide joi, 23 iunie, un magazin in Ferentari, primul hipermarket din acest cartier al Capitalei, si isi va extinde reteaua de magazine cu alte patru unitati in lunile urmatoare.

kaufland strategieKaufland, cel mai mare retailer din Romania dupa volumul afacerilor, va deschide joi, 23 iunie, un magazin in Ferentari, primul hipermarket din acest cartier al Capitalei, si isi va extinde reteaua de magazine cu alte patru unitati in lunile urmatoare.
La inceputul anului 2016, Kaufland a deschis un magazin in zona Garii Basarab. Hipermarketul din Ferentari este al 12-lea magazin deschis de Kaufland in Bucuresti, reteaua in intreaga tara fiind de 109 unitati.

Intentionam sa deschidem in anul 2016 sase magazine (inclusiv cele doua magazine de la Gara Basarab si din Ferentari - n.a.). Investitiile in expansiunea retelei - deschideri de noi magazine, reamenajari si renovari - vor fi, ca si in anii precedenti, de circa 100 milioane de euro, a declarat miercuri Valer Hancas, manager Corporate Affairs & Comunicare la Kaufland Romania, cu prilejul evenimentului de presa pentru inaugurarea hipermarketului din Ferentari.

In luna august va fi deschis un magazin Kaufland la Mangalia, alte magazine urmand sa fie deschise la Lugoj si Codlea si, probabil, inca unul in Bucuresti, a afirmat Hancas, care a adaugat ca ar putea fi si alte doua surprize pentru anul fiscal 2016 (care se incheie in martie 2017).

Noul magazin Kaufland, situat pe Calea Ferentari, se adreseaza in principal celor 90.000 de locuitori din acest cartier, iar cel mai apropiat magazin Kaufland se afla la o distanta de 1,5 kilometri.

Kaufland Ferentari creeaza 100 de noi locuri de munca, are formatul standard si ofera 26.000 de produse, multe locale, retailerul avand in prezent peste 50% din sortimentele de produse de la producatori autohtoni.

Potrivit directorului magazinului, Marius Mitrica, Kaufland Ferentari se intinde pe o suprafata de 13.000 mp, are o suprafata de vanzare de 2.900 mp, ofera 200 de locuri de parcare si este prevazut cu sase galerii comerciale - cofetarie si patiserie cu laborator propriu, farmacie, magazin produse traditionale, centru de optica medicala, magazin de produse naturiste, magazin cu produse din tutun si presa.

Kaufland este cel mai mare retailer din Romania, cu afaceri de peste doua miliarde de euro in 2015.



Poti fi interesat si de