Cherkizovo, sprijinit la export de catre stat


Ministrul rus al Dezvoltarii Economice, Alexey Ulyukaev, a afirmat ca grupul Cherkizovo este campionul exporturilor industriei de procesare a carnii din Rusia in cadrul Forumului Economic International de la Sankt Petersburg.

cherchizovo 1Ministrul rus al Dezvoltarii Economice, Alexey Ulyukaev, a afirmat ca grupul Cherkizovo este campionul exporturilor industriei de procesare a carnii din Rusia in cadrul Forumului Economic International de la Sankt Petersburg.
Totodata, acesta a promis ca institutia pe care o conduce va ajuta grupul sa ajunga pe noi piete.

Cherkizovo, cel mai mare producator de preparate din carne din Rusia, este una dintre primele firme din acest domeniu ce a intrat pe pietele externe. Aceasta companie contribuie la cresterea exporturilor rusesti. Obiectivul nostru este sa sustinem acest trend si sa intram pe noi piete. Este foarte important ca orice exportator sa inteleaga cererea si preturile pentru produsele sale din strainatate. In prezent, lucram la un sistem de sprijin non-financiar, iar toti cei care au semnat acordul astazi vor avea acces la acest sistem, a declarat ministrul rus al Economiei.

Livrarea unei game tot mai mari la export este una dintre zonele-cheie de dezvoltare pentru Cherkizovo. Compania spera ca, in urmatorii trei ani, exporturile sa constituie 20% din totalul veniturilor.

Anul acesta, grupul Cherkizovo va implementa un nou proiect construirea unei noi fabrici de procesare a carnii in districtul Kashira, cladire ce va fi data in functiune anul viitor. Aceasta va avea o capacitate anuala de 30.000 de tone si va crea 250 de noi locuri de munca in regiunea moscovita.



Poti fi interesat si de