Kosarom vrea sa exporte cu 5% mai mult anul viitor

Kosarom vrea sa exporte cu 5% mai mult anul viitor


Obiectivul stabilit de conducerea Kosarom pentru anul viitor este sporirea exporturilor cu 3-5%, astfel incat in 2017 sa depaseasca pragul de 20% din productie fata de 15-17% cat livreaza in strainatate la acest moment.

kosaromObiectivul stabilit de conducerea Kosarom pentru anul viitor este sporirea exporturilor cu 3-5%, astfel incat in 2017 sa depaseasca pragul de 20% din productie fata de 15-17% cat livreaza in strainatate la acest moment.
Este o perioada mai grea pentru ca puterea de cumparare in Romania este mai mica fata de nivelul din alte tari, dar avem noroc ca facem si export in Germania, Marea Britanie, Olanda, Spania si Italia. Exporturile sunt in crestere, a spus Neculai Apostol, fondatorul grupului de firme din industria carnii Kosarom.

Kosarom se numara printre cei mai mari jucatori din industria locala a carnii cu o capacitate de productie de 100 porci sacrificati pe ora si 50 de tone de preparate si semipreparate pe zi. Compania dispune de un sistem integrat care porneste de la productia de furaje, crestere animale pana la procesare.

Prin investitii importante in tehnologie si resurse umane, care au depasit 40 milioane euro numai in ultimii cinci ani, Kosarom si-a castigat pozitia de lider regional in randul societatilor producatoare de carne si preparate din carne, cu o cota de piata de 16,78%.



Poti fi interesat si de