Termen de valabilitate mai mare la raft cu LivingFresh

Termen de valabilitate mai mare la raft cu LivingFresh


Caserolele LIVING form sunt de acum la raft, pastrand proaspete carnea si preparatele din carne ale clientilor pe care deja ii are in portofoliu.

living fCaserolele LIVING form sunt de acum la raft, pastrand proaspete carnea si preparatele din carne ale clientilor pe care deja ii are in portofoliu.
Tot mai multi procesatori de carne din Romania aleg ambalajele LIVING fresh. Caserolele LIVING form asigura un termen de valabilitate la raft mai mare pentru toate tipurile de alimente datorita structurii foliei in 5 straturi, care imbunatateste proprietatile barierei de gaze; astfel, durata de viata la raft a produsului poate creste pana la 21 de zile.

LIVING form este disponibil intr-o gama variata de dimensiuni, este pretabil pentru produse congelate, are proprietati optime de sigilare si este disponibil cu sau fara material absorbant. Ambalajele sunt produse in Romania pe cele mai performante utilaje; astfel, oferim pentru piata locala cel mai bun raport calitate / pret, flexibilitate in ceea ce priveste structura tipo-dimensionala a produselor si livrare prompta.

Etichetarea si marcajul produselor LIVING fresh se realizeaza conform standardelor din domeniul alimentar, astfel incat se va asigura trasabilitatea ambalajelor pe tot lantul de distributie, de la Producator la Ambalatorul Final.

Tehnologia de ultima generatie permite eficientizarea grosimii filmelor, motiv pentru care investitia respecta principiul dezvoltarii durabile si se alatura orientarii mondiale catre protejarea mediului. Caserolele LIVING form se diferentieaza de restul ambalajelor din piata prin calitatea realizata la cele mai exigente standarde.



Poti fi interesat si de