Targ de bunatati romanesti, in parcarea Kaufland

Targ de bunatati romanesti, in parcarea Kaufland


Kaufland Romania organizeaza de vineri pana duminica, intre 3 si 5 iunie a.c., primul Targ de bunatati romanesti, in parcarea magazinului sau din str. Barbu Vacarescu, nr. 120 - 144, sector 2.

bunatati romanestiKaufland Romania organizeaza de vineri pana duminica, intre 3 si 5 iunie a.c., primul Targ de bunatati romanesti, in parcarea magazinului sau din str. Barbu Vacarescu, nr. 120 - 144, sector 2.
Potrivit unui comunicat remis joi AGERPRES, targul va fi deschis in intervalul orar 10:00 20:00, iar iubitorii de produse romanesti sunt asteptati sa se bucure de preparate culinare traditionale, carne si preparate traditionale (carnati, peste, specialitati), conserve naturale, gemuri, sosuri, zacusca, miere si produse apicole etc, toate 100% romanesti. Articolele provin de la peste 50 de producatori romani, fermieri, artizani si fauritori de produse cu specific romanesc unicat.

Ca retailer, ne bucuram sa putem sprijini producatorii autohtoni lansand aceasta serie de targuri. Producatorii si fermierii locali au nevoie de sprijin inclusiv din partea retailerilor astfel incat produsele lor sa fie si mai aproape de romani. Prin targuri le oferim producatorilor autohtoni un spatiu de vanzare gratuit si ii sprijinim cu detalii logistice. Insa targurile sunt doar o parte din angajamentul pe care ni l-am luat pentru a sustine producatorii romani. Suntem printre putinii retaileri cu peste 50% din sortiment produs in Romania. De asemenea, derulam proiectul Cooperativa Tara Mea, cu Federatia Agrostar si Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, prin care ajutam micii producatori sa aiba piete de desfacere, a declarat Valer Hancas, manager corporate Affairs&Comunicare Kaufland Romania.

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine in 7 tari. Kaufland Romania este de cinci ani consecutiv centrul comercial cu cea mai mare incredere la sectiunea Categoria locala, potrivit studiului Trusted Brands al Reader's Digest.



Poti fi interesat si de