Livingjumbo Industry S.A., expozant la IFFA 2016

Livingjumbo Industry S.A., expozant la IFFA 2016


Livingjumbo Industry S.A. a expus anul acesta pentru prima data la IFFA, cel mai mare targ dedicat industriei carnii din lume.

living fresh iffaLivingjumbo Industry S.A. a expus anul acesta pentru prima data la IFFA, cel mai mare targ dedicat industriei carnii din lume.
Prezent alaturi de cei mai importanti jucatori din industria carnii, la standul Livingjumbo amenajat in cadrul IFFA, vizitatorii au gasit solu?ia completa pentru ambalarea in atmosfera modificata. Compania Livingjumbo Industry S.A. este una dintre putinele companii romanesti care a expus la acest eveniment. Participarea la IFFA marcheaza lansarea oficiala a brandului LIVING fresh la nivel international. Noul brand este rezultatul unei investitii in valoare de 9,5 milioane de euro si se bazeaza pe o experienta in domeniul procesarii maselor plastice de peste 60 de ani. Tehnologia de ultima generatie garanteaza produse sigure, de calitate premium, realizate intr-o gama larga de tipo-dimensiuni. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati www.livingfreshpackaging.com.

Cel mai nou brand de ambalaje MAP - LIVING fresh - reuneste doua categorii de produse - filmele multistrat pentru sigilare, flowpack si termoformare flexibila, sub numele LIVING flex si tavite PET, filme rigide si semirigide, denumite LIVING form; astfel, ambalajele LIVING fresh se adreseaza tuturor segmentelor din industria carnii. Totodata, LIVINGflex este prima marca autohtona de folie coextrusa in 9 straturi pentru ambalajele speciale.

Prin participarea la IFFA compania a reusit sa promoveze produsele dincolo de granitele tarii si sa stabileasca un numar important de contacte cu potentiali parteneri din intreaga Europa; astfel, in viitorul apropiat, compania estimeaza ca va incepe sa livreze in tari precum Polonia, Ungaria, Ucraina sau Bulgaria. Pentru LIVING fresh, participarea la IFFA 2016 inseamna intrarea in competitie pe piata europeana.

Targul s-a desfasurat in perioada 7-12 mai la Frankfurt si a reunit cele mai prestigioase companii din industria carnii din lume. IFFA 2016 este cel mai important eveniment al anului din industria carnii, un reper in domeniu, o rampa de lansare internationala. Targul IFFA a inregistrat anul acesta un numar istoric de expozanti, 1027, cu 6 % mai multi decat la editia precedenta. Editia de anul acesta a marcat 150 de ani de existenta a targului.



Poti fi interesat si de