Profi deschide patru magazine saptamana aceasta

Profi deschide patru magazine saptamana aceasta


Profi deschide saptamana aceasta noi magazine la Eforie Nord, Timisoara, Suceava si Bocsa, ajungand astfel sa numere 401 de unitati in 191 de localitati.

profi icProfi deschide saptamana aceasta noi magazine la Eforie Nord, Timisoara, Suceava si Bocsa, ajungand astfel sa numere 401 de unitati in 191 de localitati.
Trei dintre acestea au fost deja inaugurate si functioneaza in program normal. Este vorba de unitatile din Eforie Nord, Timisoara si Suceava. Magazinul inaugurat la Eforie Nord, Jud. Constanta, functioneaza in format Standard, pe B-dul Republicii nr. 7. Suprafata sa totala este de 517.14 mp din care sala de vanzari ocupa 372 mp.

Noul magazin din Timisoara, Jud. Timis, este situat pe str. Cugir, nr. 18, bl. 78 si functioneaza in format City. Unitatea are o suprafata totala de 409 mp, sala de vanzari masurand 259 mp.

In Suceava, Jud. Suceava, pe str. Prof. Leca Morariu nr. 1A, (Areni) functioneaza in format Standard cel de al saptelea magazin din localitate. Suprafata sa totala este de 500 mp, din care sala de vanzari ocupa 330 mp.

Localitate noua pe harta retelei Profi, orasul Bocsa din Jud. Caras-Severin va avea, incepand de sambata, un magazin Profi in format Standard. Unitatea va functiona la pe str. Funicularului nr. 65, cu o suprafata totala de 530 mp, sala de vanzari ocupand 357 mp.

Cu peste 9500 de angajati care lucreaza in localitati din toate judetele tarii, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica si, totodata, unul dintre cei mai mari angajatori din Romania.



Poti fi interesat si de