Pretul la carnea de miel, acelasi ca in ultimii doi ani

Pretul la carnea de miel, acelasi ca in ultimii doi ani


Pretul la carnea de miel a ramas neschimbat in pietele din municipiul Giurgiu, el fiind cuprins intre 20 si 25 de lei kilogramul, la fel ca in ultimii doi ani.

carne mielPretul la carnea de miel a ramas neschimbat in pietele din municipiul Giurgiu, el fiind cuprins intre 20 si 25 de lei kilogramul, la fel ca in ultimii doi ani.

Toata lumea ar vrea sa aiba carne de miel pe masa de Pasti, dar posibilitatile de cumparare sunt reduse pentru majoritatea cumparatorilor, de aceea ne adaptam si noi cerintelor si nu am crescut pretul la carnea de miel, aceasta fiind vanduta la preturi cuprinse intre 20 si 25 de lei, a declarat miercuri pentru AGERPRES unul dintre comercianti, un crescator de oi din comuna Fratesti.

Un alt vanzator de miei a justificat mentinerea pretului la acelasi nivel ca in anii anterior spunand ca trebuie sa faca fata concurentei, in conditiile in care multi producatori vand carnea de miel direct de acasa, de la stana si atunci pretul este mai mic si se gaseste si in supermarketuri.

Unii giurgiuveni spun ca-si cumpara carne de miel pentru a pastra traditia de Pasti, altii sustin ca prefera carnea de mici, intentionand sa petreaca sarbatoarea religioasa care este pe 1 Mai in aer liber, la padure.

Anul acesta de 1 Mai am vrea sa iesim la padure, la un gratar, asa ca mai bine vom cumpara fripturi si mici si vom scapa astfel si de cheltuielile cu carnea de miel, a afirmat una dintre persoanele aflate la cumparaturi.



Poti fi interesat si de