Aqua D&P Technologies participa la CONGRES-ul INDUSTRIA CARNII.RO

Aqua D&P Technologies participa la CONGRES-ul INDUSTRIA CARNII.RO


Aqua D&P Technologies, cunoscuta ca principalul furnizor de statii de epurare si incineratoare, precum si de alte solutii la cheie si echipamente de protectia mediului, va participa la cea de-a cincea editie a Congresului "VIITORUL industriei carnii ASTAZI", organizat de revista INDUSTRIA CARNII.RO.

aquaAqua D&P Technologies, cunoscuta ca principalul furnizor de statii de epurare si incineratoare, precum si de alte solutii la cheie si echipamente de protectia mediului, va participa la cea de-a cincea editie a Congresului "VIITORUL industriei carnii ASTAZI", organizat de revista INDUSTRIA CARNII.RO.

Fiind o companie cu actionariat 100% romanesc, Aqua D&P ofera solutii personalizate adaptate nevoilor fiecarui beneficiar si garanteaza parametrii ofertati.

Oferta Aqua D&P include: Statii de epurare si tratare a apelor uzate; Incineratoare deseuri; Instalatii pentru deshidratarea namolului; Pompe si grupuri de pompare; Instalatii de filtrare si potabilizare; Biotehnologii; Bazine din otel emailat (glass lined steel); Decantoare centrifugale; Separatoare verticale pentru industria lactatelor; Solutii complete de separare pentru vinificatie.

Printre beneficiarii companiei se numara: Agrisol International, Sergiana Grup, Friesland Campina, Albalact, Avicola Slobozia, Avicola Focsani, Cotnari, Vinexport, Europig, Bunge, Prio, Sanlacta, Carniprod, Kosarom, Ambro, Greentech, Vascar, Avastar, CAI Curtici, Inter Snack Group, Coscovele, Carmangeria Moldovan, Your Friend, Vanbet, Avicod, Agroprod Crasna, Romcarbon, Oceanfish, Bovagro Land sau Sam Dor Divers.



Poti fi interesat si de