Presedintele Belgian Meat Office, speaker la Congresul INDUSTRIA CARNII.RO

Presedintele Belgian Meat Office, speaker la Congresul INDUSTRIA CARNII.RO


Ren Maillard, presedintele Belgian Meat Office, va veni, anul acesta, la Congresul INDUSTRIA CARNII.RO, in calitate de invitat special. In cadrul acestui eveniment, el va prezenta previziuni privind productia si consumul de carne pentru urmatorii patru ani, prin prisma a trei variabile: calitate, export si rentabilitate.

belgian meat officeRen Maillard, presedintele Belgian Meat Office, va veni, anul acesta, la Congresul INDUSTRIA CARNII.RO, in calitate de invitat special. In cadrul acestui eveniment, el va prezenta previziuni privind productia si consumul de carne pentru urmatorii patru ani, prin prisma a trei variabile: calitate, export si rentabilitate.

Oficiul Flamand de Agro-marketing (Belgian Meat Office) se ocupa de promovarea exportului de carne de porc si vita. Acest birou a fost infiintat in 2003 in cadrul VLAM, Centrul Flamand pentru marketing agrar si pescuit.
Cea de-a cincea editie a Congresului INDUSTRIA CARNII.RO se desfasoara sub titlul VIITORUL industriei carnii... ASTAZI si va avea loc pe 14 aprilie, la Rin Grand Hotel, in Bucuresti.



Poti fi interesat si de