Ultimele tehnologii de ambalare ULMA Packaging, prezentate la Congresul INDUSTRIA CARNII.RO

Ultimele tehnologii de ambalare ULMA Packaging, prezentate la Congresul INDUSTRIA CARNII.RO


ULMA Packaging si-a anuntat participarea la cea de-a V-a editie a Congresului INDUSTRIA CARNII.RO, eveniment care se desfasoara pe 14 aprilie, la Rin Grand Hotel, in Bucuresti, sub titulatura VIITORUL industriei carnii... ASTAZI.

ulma cULMA Packaging si-a anuntat participarea la cea de-a V-a editie a Congresului INDUSTRIA CARNII.RO, eveniment care se desfasoara pe 14 aprilie, la Rin Grand Hotel, in Bucuresti, sub titulatura VIITORUL industriei carnii... ASTAZI.
Reprezentantii companiei vor sustine un speech de prezentare a celor mai noi si avansate tehnologii de ambalare dedicate industriei carnii.

Compania este un producator de referinta la nivel mondial in solutii de ambalare si automatizare, detinand una dintre cele mai mari game de tehnologii de ambalare. Creativitatea si inovatia sunt factori strategici pe care ii detine compania si care se reflecta prin consolidarea continua a departamentului de cercetare si dezvoltare in cautarea de noi solutii, in anticiparea nevoilor de pe piata.



Poti fi interesat si de