Grupul Carrefour a deschis al 19-lea supermarket din Bucuresti

Grupul Carrefour a deschis al 19-lea supermarket din Bucuresti


Carrefour a deschis cel de-al 19-lea supermarket din Bucuresti, cu o suprafata de 750 de metri patrati, ajungand la un numar de 107 magazine in acest format, au anuntat reprezentanti ai retailerului.

carrefour Carrefour a deschis cel de-al 19-lea supermarket din Bucuresti, cu o suprafata de 750 de metri patrati, ajungand la un numar de 107 magazine in acest format, au anuntat reprezentanti ai retailerului.
Odata cu deschiderea noului supermarket, Market Chilia Veche, au fost create 45 de locuri de munca. Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 5.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca marcile nationale.

Magazinul Market este o forma de comert care se caracterizeaza rapiditate la case, prospetime si calitate, Satisfactie sau rambursare!, Economisesti si ai si calitate!. Gama de produse include si o varietate de fructe si legume, majoritar din Romania. Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa.

In Romania, Grupul Carrefour numara 190 de magazine dintre care 29 hipermarketuri Carrefour, 107 supermarketuri Market, 43 magazine de proximitate Express, 10 magazine de proximitate Contact si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.



Poti fi interesat si de