Prezenta Doripesco la expozitiile nationale si internationale din februarie

Prezenta Doripesco la expozitiile nationale si internationale din februarie


Compania Doripesco a participat in perioada 12 14 februarie, la evenimentul Fishing & Hunting Expo 2016, una dintre cele mai mari expozitii de profil din Romania, care s-a desfasurat in cadrul centrului expozitional ROMEXPO, din Bucuresti.

prezentaCompania Doripesco a participat in perioada 12 14 februarie, la evenimentul Fishing & Hunting Expo 2016, una dintre cele mai mari expozitii de profil din Romania, care s-a desfasurat in cadrul centrului expozitional ROMEXPO, din Bucuresti.
Salatele din icre de crap, care au 27% icre crap (unul dintre cele mai mari procente de icre de pe piata), Picanteria pescareasca, Sote din pastrav cu spanac, Fileul de pastrav cu masline, Vinegreta din pastrav, dar si Ostropelul din pastrav sunt doar cateva dintre specialitatile prezentate la standul Doripesco. Toate aceste produse nu au conservanti, motiv pentru care sunt foarte sanatoase si extrem de gustoase.

Compania Doripesco incurajeaza o alimentatie responsabila, iar pestele a fost si ramane o sursa de sanatate. In prezent, compania Doripesco detine in portofoliul sau peste 50 de produse pescaresti, grupate pe mai multe categorii: produse tartinabile, produse din peste afumat, specialitati pescaresti, dar si produse congelate. Doripesco este furnizor national in cele peste 100 magazine Kaufland. In afara de reteaua nationala Kaufland, produsele Doripesco se pot gasi in: Carrefour, Metro, Selgros, Billa, iar in Auchan, Cora si Mega Image se gasesc sub marca proprie (Mega Image: Gusturi Romanesti, Cora: Traditia Gustului, Auchan: marca proprie Auchan). In plus, anul 2015 a adus companiei Doripesco si prezenta pe pietele externe (Franta, Germania, Italia si Anglia), a declarat Ruxandra Coc Director Dezvoltare de la Doripesco.

Vizitatorii standului Doripesco s-au aratat interesati si de calendarul competitional 2016, care cuprinde peste 25 de evenimente competitionale de pescuit. Doripesco s-a remarcat in ultimii ani ca lider national in organizarea de competitii de pescuit sportiv. Balta 4 Vadu Rosu reprezinta una dintre cele mai importante balti competitionale din Romania, aici desfasurandu-se importante concursuri de pescuit sportiv. In anul 2012, pe balta numarul 4 de la Vadu Rosu s-a inregistrat un nou record national si mondial, de 24.744,80 kg peste prinse de 24 de echipe, in 96 de ore.

In perioada 14 16 februarie, compania Doripesco a fost prezenta si in Bremen - Germania, la expozitia Fish International. Acest eveniment reuneste expozanti din domeniul agriculturii, produselor alimentare si bauturilor. Pentru Doripesco, a fost o oportunitate pentru dezvoltarea de noi parteneriate pe plan extern, dar si analiza pietei, in vederea cresterii portofoliului de produse.



Poti fi interesat si de