A.C.E.B.O.P. are un nou presedinte


Dr. Mary-Eugenia Pana a preluat functia de presedinte al Asociatiei Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine, Porcine din Romania (A.C.E.B.O.P.). incepand cu data de 10 decembrie 2015. Aceasta a ocupat functia de director executiv, apoi in urma Adunarii Generale a Asociatilor ce s-a desfasurat in Bucuresti, la sediul A.C.E.B.O.P. a preluat mandatul de la Justin - Ovidiu Paraschiv, presedintele anterior care a decis sa se retraga din functie.

asoc cresc logoDr. Mary-Eugenia Pana a preluat functia de presedinte al Asociatiei Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine, Porcine din Romania (A.C.E.B.O.P.). incepand cu data de 10 decembrie 2015. Aceasta a ocupat functia de director executiv, apoi in urma Adunarii Generale a Asociatilor ce s-a desfasurat in Bucuresti, la sediul A.C.E.B.O.P. a preluat mandatul de la Justin - Ovidiu Paraschiv, presedintele anterior care a decis sa se retraga din functie.
Tot in cadrul Adunarii Generale au fost votate si modificari la statutul asociatiei, planul de activitati si bugetul aferent anului 2016. Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine, Porcine din Romania s-a infiintat din 2013 si are 16 membri din sectoarele de crestere si ingrasare a bovinelor, porcinelor, pasarilor, producatori de carne de porc si pasare, magazine de vanzare cu amanuntul a produselor din carne. Este afiliata la nivel national la Federatia Nationala PRO AGRO, iar la nivel international la U.E.C.B.V. si prin intermediul PRO AGRO la COPA-COGECA.



Poti fi interesat si de