Mezeluri 100% romanesti cu tehnologie romaneasca de la Emerson Technik

Mezeluri 100% romanesti cu tehnologie romaneasca de la Emerson Technik


Experienta indelungata in industria carnii a permis companiei Emerson Technik sa acumuleze toate informatiile necesare pentru a crea un echipament inovativ, modern si fiabil, care sa ajute procesatorii de carne sa obtina produse de foarte buna calitate.

emerson caExperienta indelungata in industria carnii a permis companiei Emerson Technik sa acumuleze toate informatiile necesare pentru a crea un echipament inovativ, modern si fiabil, care sa ajute procesatorii de carne sa obtina produse de foarte buna calitate.

Portofoliul Emerson Technik include celule de fierbere si afumare pentru produse alimentare care garanteaza, oricarui producator de preparate din carne, cel mai bun gust traditional, indiferent de produsele pregatite. Indiferent de spatiul de care dispune un procesator de carne, Emerson Technik poate fabrica celule de fierbere si afumare, atat din module demontabile, cat si dintr-o singura bucata, adaptate perfect si celor mai exigente cerinte ale clientilor sai.

Oricare ar fi varianta pentru care opteaza procesatorul de carne, celula din module sau celula fixa, etansarea este de aceeasi calitate si garanteaza cea mai buna izolatie si tratament termic. Sistemele avansate de siguranta folosite in productia celulelor Emerson Technik sunt realizate dupa ultimele reglementari in domeniu, recunoscute la nivel de UE si nu numai.

Compania Emerson Technik are stand in cadrul targului INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015, organizat in perioada 28 octombrie 1 noiembrie 2015, la Centrul Expozitional Romexpo.



Poti fi interesat si de