Multivac - masini de ambalat performante


Lider mondial in solutii de ambalare, Mutivac participa in acest an la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015 pentru a prezenta gama de produse disponibile, printre care se numara: masini de ambalat cu termoformare, complet automate, masini pentru ambalat in caserole performate, automate sau semiautomate, masini de ambalat cu camera, etichetatoare, accesorii, materiale de ambalat.

multivac 2013Lider mondial in solutii de ambalare, Mutivac participa in acest an la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015 pentru a prezenta gama de produse disponibile, printre care se numara: masini de ambalat cu termoformare, complet automate, masini pentru ambalat in caserole performate, automate sau semiautomate, masini de ambalat cu camera, etichetatoare, accesorii, materiale de ambalat.
Clientii companiei sunt atat producatori industriali, cat si companii mici si mijlocii din diverse domenii, inclusiv cel alimentar.

Pentru ambalarea produselor alimentare, puteti alege dintr-o gama variata de posibilitati, de la capace APET la sigilare tip zip, alegerea corecta a tipului de resigilare conducand la o perioada de valabilitate extinsa.

De asemenea, Multivac ofera consultanta in domeniul masinilor de ambalat, pentru a va asigura ca faceti cea mai buna alegere. Se poarta discutii referitoare la cele mai bune solutii tehnice, economice si de design ale ambalajului, urmand a se continua cu suportul post-vanzare.



Poti fi interesat si de