Suhner Turbo Trim calitate superioara, optiune mai buna

Suhner Turbo Trim calitate superioara, optiune mai buna


Cutitele Suhner Turbo Trim sunt fabricate la cea mai inalta calitate si precizie elvetiana, fiind comercializate de Utilia Echipamente, companie ce participa la targul INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015. Suhner ofera o gama completa de trimere, de diverse dimensiuni, pentru taiere si dezosare carne, extrem de utile in diferite etape ale procesului de transare.

utilia echipamenteCutitele Suhner Turbo Trim sunt fabricate la cea mai inalta calitate si precizie elvetiana, fiind comercializate de Utilia Echipamente, companie ce participa la targul INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015. Suhner ofera o gama completa de trimere, de diverse dimensiuni, pentru taiere si dezosare carne, extrem de utile in diferite etape ale procesului de transare.

Conceput pe principiul unui cutit rotund ce permite o rotatie completa, Turbo Trim dispune de lame foarte durabile, intarite cu otel inox si permit orice ajustare in procesul de transare, salvand cheltuielile de exploatare. Acest aspect conteaza atat pentru un macelar mic, precum si pentru companiile mari.

Suhner Turbo Trim poate functiona conectat la curent electric, fiind compatibil cu arbori flexibili si unitati motorii ale altor producatori.



Poti fi interesat si de