Gama variata de ambalaje de la Marsal Production Group

Gama variata de ambalaje de la Marsal Production Group


Marsal Production Group s-a concentrat initial pe promovarea si vanzarea materialelor termocontractibile de ambalare sub vid, destinate industriei carnii si a branzeturilor.

marsalMarsal Production Group s-a concentrat initial pe promovarea si vanzarea materialelor termocontractibile de ambalare sub vid, destinate industriei carnii si a branzeturilor.
Acest lucru a fost posibil multumita calitatii acestor produse, dar si datorita infiintarii in anul 2002 la Filipestii de Padure a unei fabrici de ambalaje cu scopul asigurarii necesitatilor individuale, variate si imediate ale clientilor. Fabrica produce pungi termocontractibile, pungi din polipropilena biorientata microperforata si pungi de vid tip PA/PE, intr-o gama dimensionala foarte variata.

Calitatea unui ambalaj este data de trasabilitate, pornind de la materia prima pe care o asigura furnizorul extern si pana la produsul finit achizitionat de client. In cazul nostru, aceasta trasabilitate este foarte stricta, fiind asigurata de standardele de management ale calitatii pe care le avem implementate la ora actuala, ne-a explicat directorul general Marsal Production Group, Dragos Marinescu.

Reprezentantii Marsal Production Group nu vor lipsi in acest an de la editia targului INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015, oferind solutii de ambalare dupa necesitatile clientilor.



Poti fi interesat si de