Titan Containers solutii inovatoare pentru depozitarea la rece

Titan Containers solutii inovatoare pentru depozitarea la rece


Titan Containers prezinta la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015, gama ArcticStore containere frigorifice noi, de la 10, 20 pana la 40, foarte usor de exploatat, economice in utilizare si mai ales, mobile. Containerele se pot seta la temperaturi intre minus 40 C si plus 30 C.

titan arctic storeTitan Containers prezinta la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015, gama ArcticStore containere frigorifice noi, de la 10, 20 pana la 40, foarte usor de exploatat, economice in utilizare si mai ales, mobile. Containerele se pot seta la temperaturi intre minus 40 C si plus 30 C.

Containerele si camerele frigorifice comercializate de Titan Containers au un grad sporit de igiena si sunt livrate in standard cu podea lisa din aluminiu, usi manevrabile cu o singura mana, corpuri de iluminat la interior si alarma de blocare.

Incintele frigorifice din containere sunt perfecte pentru depozitarea de produse refrigerate sau congelate pentru industria farmaceutica, de bauturi, alimentara, pentru materie prima, chimicale sau vaccinuri. Camere frigorifice din containere pot fi utilizate si pentru testari la rece de component si alte priduse din industrie.

La standul Titan Containers, puteti primi informatii despre toate tipurile de containere aflate in portofoliul companiei.



Poti fi interesat si de