Scale Expert cantareste viitorul


De peste 10 ani pe piata, Scale Expert aduce la expozitie gama completa de echipamente, consumabile si solutii pentru retele comerciale si HoReCa.

scale expert2De peste 10 ani pe piata, Scale Expert aduce la expozitie gama completa de echipamente, consumabile si solutii pentru retele comerciale si HoReCa.
Mai exact, cantare, platforme de cantarire de la 60 kg la tonaj extins, case de marcat fiscale, marcatoare si etichete de pret, echipamente pentru retele comerciale si HoReCa, numaratoare de bani si dectoare de bancnote false si multe altele. Pe toate, le gasiti la cel mai mare targ dedicat industriei carnii si zootehniei din Sud-Estul Europei, INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015.

Produsele comercializate sunt importate din Germania, Spania si Italia, au certificare CE si ISO de la producator, remarcandu-se prin tehnologie moderna, fiabilitate si preturi competitive. Service-ul in garantie si post-garantie este asigurat prin personal specializat si companii partenere la nivel national cu care Scale Expert are contract pentru asigurarea mentenantei.



Poti fi interesat si de