Pioneer Grup propune mixuri de injectare pentru specialitati

Pioneer Grup propune mixuri de injectare pentru specialitati


Un produs de interes pentru producatorii din industria carnii este mixul de injectare pentru specialitati DELIGEL 262011. Injectarea produselor din carne, cu scopul obtinerii de specialitati, reprezinta singurul mod industrial viabil de a condimenta, fragezi, sara si de a oferi suculenta specialitatilor.

mix pioneerUn produs de interes pentru producatorii din industria carnii este mixul de injectare pentru specialitati DELIGEL 262011. Injectarea produselor din carne, cu scopul obtinerii de specialitati, reprezinta singurul mod industrial viabil de a condimenta, fragezi, sara si de a oferi suculenta specialitatilor.

In mod normal, condimentele, sarea, zaharurile, cat si celelalte ingrediente, raman la suprafata carnii sau penetreaza in cel mai bun caz, cativa milimetri. Pot sa treaca cateva zile sau chiar saptamani pana cand saramura ajunge in interiorul produselor. Prin injectare, operatiune care dureaza cateva secunde, se obtine condimentarea, sararea, fragezirea si rentabilizarea produselor.

Astfel, alegerea mixurilor de injectare are o importanta majora intrucat confera produselor, gust, culoare, suculenta, stabilitate si rentabilitate economica. Mixurile de injectare DELIGEL 262011 intrunesc conditiile enumerate, mai mult de atat, gustul este intens si diferit, comparativ cu oferta actuala de pe piata.

In functie de procentul de injectare dorit de catre clienti, cat si de materia prima folosita la realizarea specialitatilor din carne, specialistii STIA, membra a PIONEER GRUP, au elaborat diferite retete de injectare, ce acopera toate solicitarile si ofera o calitate ridicata produselor finite realizate.

Caracteristici:

  • mixurile de injectare sunt pudre omogene cu miros specific si gust subtil de condimente
  • in compozitia lor intra si aditivi ce impiedica oxidarea si schimbarea culorii preparatelor atat la exterior, cat si la interior
  • maresc capacitatea de hidratare si retentie a apei
  • stabilizeaza emulsiile
  • evidentiaza si potenteaza gustul preparatelor
  • impiedica transformarea de culoare
  • impiedica aparitia fenomenului de sinerezis
Cu ocazia expozitiei INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015, aveti ocazia sa vizitati standul Pioneer Grup, (C210-216), nivel 4.5, unde puteti degusta si aprecia produse realizate cu mixurile de injectare DELIGEL 262011.



Poti fi interesat si de