Pioneer prezinta membranele colagenice comestibile F CASE la CARNEXPO

Pioneer prezinta membranele colagenice comestibile F CASE la CARNEXPO


La un an de la aparitia Grupului Pioneer, creat prin fuziunea firmelor Pioneer-Rtor cu S.T.I.A, rezultatele muncii sunt incurajatoare, iar aprecierea de care se bucura produsele si proiectele companiei confirma succesul acestei asocieri.

pioneerLa un an de la aparitia Grupului Pioneer, creat prin fuziunea firmelor Pioneer-Rtor cu S.T.I.A, rezultatele muncii sunt incurajatoare, iar aprecierea de care se bucura produsele si proiectele companiei confirma succesul acestei asocieri.

La expozitia INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015 vom prezenta produse realizate de specialistii Pioneer Grup, ce acopera o gama larga de preparate din carne. Vizitatorii vor avea ocazia sa deguste crenvursti obtinuti in membrane colagenice F CASE, parizere, salamuri afumate si dublu afumate, specialitati realizate dupa retete S.T.I.A. Cunoscatorii vor putea sa aprecieze calitatile superioare ale acestora, atat sub aspectul vizual, cat si din punct de vedere al rentabilitatii economice.

O noutate in gama de produse prezentate la targ, face referire la membranele colagenice comestibile F CASE, membrane ce prin calitatile oferite si recunoscute de speciali?tii din industria carnii cu ocazia seminarului Solutii Complete (https://www.industriacarnii.ro/stiri/top-stiri/2654-al-doilea-seminar-pioneer-grup-pentru-producatorii-din-industria-carnii), incep sa-si ocupe locul pe piata.

De asemenea, vom prezenta si membranele colagenice dedicate salamurilor crud-uscate. Ca si noutate aceste membrane sunt oferite in varianta EXPRES, gata de utilizare si sunt tratate antimucegai. Tratamentul impiedica dezvoltarea mucegaiurilor pe perioada maturarii. Solutia de acoperire DELI PVA 60 NS 100 creata de catre specialistii S.T.I.A., completeaza produsul finit inainte de a fi pus pe piata, astfel, pe langa un luciu atragator, va garanta pierderi minime pe perioada termenului de valabilitate si protectie impotriva mucegaiurilor. In acest fel, se va obtine un salam crud-uscat, ce nu necesita toaletare dupa perioada de maturare, ce va fi stabil si protejat pe toata durata termenului de valabilitate. De notat este si gofrarea la metraje mari, ce in anumite conditii poate fi de 45 ml/baton, de altfel toate solutiile pe care le propunem tin cont in primul rand de aplicabilitatea lor la scara industriala, ne-a declarat Dragos Zaharia, director de vanzari Pioneer Grup.

La standul Pioneer Grup (C210-216), nivel 4.50, sectorul C, situat in Pavilionul Central, vor fi prezenti si reprezentantii firmei Fabios, ce vor fi la dispozitia vizitatorilor pe durata expozitiei.



Poti fi interesat si de