H.B.P. EKO vine la CARNEXPO si recomanda formula OXYFOOD

H.B.P. EKO vine la CARNEXPO si recomanda formula OXYFOOD


Prelungirea termenului de valabilitate al produselor alimentare este poate cel mai important aspect pentru procesatorii romani, interesati sa isi asigure vizibilitate pe rafturile marilor retele de magazine.

hbpekoPrelungirea termenului de valabilitate al produselor alimentare este poate cel mai important aspect pentru procesatorii romani, interesati sa isi asigure vizibilitate pe rafturile marilor retele de magazine.
Formula unica OXYFOOD, comercializata de H.B.P. EKO Distribution, asigura pentru toate segmentele industriei alimentare o modalitate speciala de prelungire a termenului de valabilitate, produsul procesat pastrandu-si intacte proprietatile din momentul fabricatiei, fara a fi necesar un adaos de conservanti sau modificarea retetei.

Secretul sta in igienizarea cat mai stricta a fabricii pe intreg fluxul de productie, fie ca vorbim de panificatie, lactate sau industria carnii. Implementarea regulilor de buna practica cu privire la igienizarea spatiilor si utilajelor, prin utilizarea formulei OXYFOOD ofera cea mai eficienta modalitate de obtinere a unor produse finite sigure pentru consum, cu un termen de valabilitate aproape dublu.

Produsul OXYFOOD il puteti gasi la standul companiei, din cadrul Targului INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015. H.B.P. EKO Distribution este furnizor de produse profesionale pentru curatenie si dezvolta programe specializate de igienizare, elaborate intr-un mod personalizat, dupa nevoile fiecarui client. Acesta are in portofoliu companii, precum: Romaqua, Carrefour Romania, Lactate Natura, Albalact, Prefera Foods, Arovit, Caroli Foods Group, La Fanatana.



Poti fi interesat si de