Programul Bun, din Romania! derulat de BILLA, extins la produsele din carne si lapte

Programul Bun, din Romania! derulat de BILLA, extins la produsele din carne si lapte


Supermarketul BILLA Romania si-a largit gama de produse comercializate in cadrul marcii proprii Bun, din Romania!, introducand si sortimente din carne si lapte provenite din zone recunoscute si apreciate pentru retete vechi si metodele de productie traditionale.

billa rSupermarketul BILLA Romania si-a largit gama de produse comercializate in cadrul marcii proprii Bun, din Romania!, introducand si sortimente din carne si lapte provenite din zone recunoscute si apreciate pentru retete vechi si metodele de productie traditionale.
Pentru marca Bun, din Romania! au fost selectati producatori de produse din carne si lapte din mai multe zone ale tarii. In magazinele din reteaua retailerului au fost puse in vanzare salamul si carnatii tocati din satar, muschiuletul de porc copt la jar, sunculita afumata cu fum natural, salamul Victoria, salamul casei, precum si preparatele specifice Craciunului, ca toba ca la mama acasa, lebarul si caltabosul, care provin din Moldova, de la partenerul Marcel.

Pana la finalul acestui an, brandul se va innoi si cu o noua gama de dulceturi, dulciuri, miere si paste. Stim ca din ce in ce mai multi clienti isi doresc sa recunoasca gustul pe care il stiau din copilarie in produsele pe care le consuma. Pentru ca identificarea producatorilor autentici a devenit o adevarata provocare, prin marca Bun, din Romania! aducem aproape calitatea romaneasca in magazinele BILLA din toata tara, a declarat Sorana Georgia, director general BILLA Romania.

Alti furnizori pentru marca Bun, din Romania! sunt Agro Ardeal,Valmar, Morandi, Cris Sib Lacto, Erbalact si Lacto Solomonescu.

BILLA este prezenta pe piata din Romania din februarie 1999 cand a deschis primul supermarket din Bucuresti. In prezent, BILLA detine 86 de magazine in cele mai importante orase din Romania si este unul dintre cei mai importanti angajatori din Romania, creand peste 3.500 de locuri de munca.



Poti fi interesat si de