Solutii IT inovatoare de la CSB-System pentru procesele din industria carnii

Solutii IT inovatoare de la CSB-System pentru procesele din industria carnii


Integrarea solutiilor IT inteligente joaca astazi un rol tot mai important. La targul INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015, CSB-System, in calitate de specialist IT de top al industriei procesatoare de carne, isi propune sa prezinte solutii inovatoare si functionalitati noi in vederea asigurarii unui plus de eficienta companiilor din domeniu, de-a lungul intregului lant valoric. La standul CSB puteti sa intrati in dialog cu specialistii pentru a afla mai multe despre solutiile business pentru reducerea costurilor, optimizarea proceselor si mentinerea calitatii produselor.

csb systeIntegrarea solutiilor IT inteligente joaca astazi un rol tot mai important. La targul INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015, CSB-System, in calitate de specialist IT de top al industriei procesatoare de carne, isi propune sa prezinte solutii inovatoare si functionalitati noi in vederea asigurarii unui plus de eficienta companiilor din domeniu, de-a lungul intregului lant valoric. La standul CSB puteti sa intrati in dialog cu specialistii pentru a afla mai multe despre solutiile business pentru reducerea costurilor, optimizarea proceselor si mentinerea calitatii produselor.


Lista provocarilor actuale si totodata viitoare din industria carnii este lunga: preturi ridicate ale materiilor prime, cerinte crescande privind trasabilitatea si siguranta alimentara, presiunea costurilor, internationalizarea.

CSB-System abordeaza toate aceste necesitati actuale ale firmelor din industria carnii, asigurand procese optime, randamente ridicate si un nivel maxim de transparenta, prin intermediul unui sistem IT complet cu solutii specifice.



Poti fi interesat si de